Frederique Sluyterman van Loo

Frédérique studeerde af als docent dans op Codarts in Rotterdam. Al vanaf haar 13de gaf ze dansles aan iedereen in de buurt, die dat maar wilde   :)

Naast het dansen heeft ze altijd zanglessen gevolgd en dat resulteerde na haar afstuderen in een uitgebreide loopbaan in het theater: Frédérique speelde in vele musicals en muziektheaterproducties (o.a. Billy Elliot, Chicago, Moeder Courage, In bed met Dietrich en Piaf,  De Grote Drie, Into the Woods en nog veel en veel meer). Voor haar rollen in Cabaret en A Little Night Music ontving zij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste Vrouwelijke Bijrol.

Frédérique is regelmatig verbonden aan diverse conservatoria als docent lied-interpretatie, auditiecoach en regisseur. Tevens is haar stem te horen in oneindig veel animatiefilms.

Kortom, een bevlogen en ervaren docent, die wiens passie het is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van zingen, ze daarin zelfvertrouwen te geven en te laten groeien.

Is jouw wens technische groei? Dan coacht ze je o.a. door middel van de methodiek Universal Voice System. Deze inzichtelijke methode helpt je binnen no time verder!

Mocht je liever werken aan hoe je een lied het beste kan performen, dan is Frédérique de uitgelezen persoon om je te helpen met tekstbehandeling, interpretatie, muzikale opbouw, drama, comedy-timing en staging ( en indien gewenst zelfs wat pasjes….).

Ook als je je wilt voorbereiden op een spannende auditie of presentatie ben je bij Frédérique aan het goede adres. En als je gewoon lekker wil zingen zonder gedoe, dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom.

Gezellige muziekschool met gitaren

Gratis proefles aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan voor jouw favoriete instrument. Onze docenten nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen!

Nu proefles aanvragen

De volgende muzieklessen bieden wij aan op Muziekschool Badhoevedorp