Lisa Ostermann

Lisa studeerde in 2013 af aan het Conservatorium in Haarlem en in 2017 aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Momenteel tourt Lisa als cabaretière het land door en speelt/zingt ze onder andere in Het Klokhuis. Daarnaast is Lisa als zangdocente verbonden aan het Jeugdtheaterhuis in Amsterdam en geeft ze privé-zangles.


"Of je nou net begint met zingen of al jaren zingt - samen kijken we naar de dingen die jij wilt ontwikkelen en maken we een lesplan. Plezier in het zingen staat altijd voorop. We werken aan zangtechniek, om het zingen zo makkelijk en gecontroleerd mogelijk te maken en je stemgeluid te ontwikkelen, maar altijd vanuit wie jij bent: welke liedjes wil je zingen? Welk verhaal wil je vertellen? 
Afhankelijk van jouw ervaring en wensen begint de les meestal met een paar technische oefeningen. Daarna werken we aan een lied naar jouw keuze (pop, jazz, soul, kleinkunst of musical – alles kan!). Ik begeleid je op de piano.
Naast zangtechniek en -repertoire kan ik je helpen met de voorbereiding op audities, van blad zingen (solfège), jezelf begeleiden op de piano en het schrijven van eigen nummers, zowel qua tekst als muzikaal.”

Gezellige muziekschool met gitaren

Gratis proefles aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan voor jouw favoriete instrument. Onze docenten nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen!

Nu proefles aanvragen

De volgende muzieklessen bieden wij aan op Muziekschool Badhoevedorp