Zangdocent Hedwig van Leuven

Neem zangles in Badhoevedorp bij Hedwig van LeuvenHedwig studeerde in 2011 af aan het conservatorium in Tilburg, richting muziektheater. Ze speelde een eigen theaterbewerking van de film "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" op Festival Boulevard en werd daarmee genomineerd voor de Entreeprijs. Ze is de leadzangeres van jazzcombo The Fentanyls en onderdeel van het loungeduo HearHear waarmee ze in binnen- en buitenland optreedt. Daarnaast is ze secretaris van de stichting K.O.M.T. die als doelstelling heeft kleinschalige buitenlandse producties in Nederland op te voeren. Voor 2017 staat op de planning de off-broadway show "Songs for a New World".

Sinds haar afstuderen is Hedwig aan verschillende muziekscholen in Brabant en omgeving Amsterdam verbonden geweest, waaronder het NJMT in Amsterdam en Musicalschool FanWork.i
Dankzij haar opleiding maakt Hedwig in haar lessen zowel gebruik van klassieke als moderne zangtechnieken.

"Ik vind het leuk om les te geven, omdat ik zie hoe vrolijk mensen er van worden. Zingen is zo gezond! Ik wil iedereen die vrijheid laten voelen, zonder angsten of je het wel kan. Iedereen kan leren zingen namelijk!
We werken we in de lessen standaard aan houding, ademhaling en ademsteun, klankkleur, repertoire, interpretatie en presentatie. Dit gaat altijd hand in hand met wat jouw behoeftes zijn, waar wil jij aan werken en aan de hand van jouw favoriete muziek!
"

Gezellige muziekschool met gitaren

Gratis proefles aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan voor jouw favoriete instrument. Onze docenten nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen!

Nu proefles aanvragen

De volgende muzieklessen bieden wij aan op Muziekschool Badhoevedorp