Amanda Simons

Amanda Simons is een gepassioneerde, hardwerkende artiest binnen de entertainmentindustrie. Als zangeres, danseres en actrice trad zij op bij verschillende nationale en internationale evenementen. 


In 2018 studeerde Amanda af van het Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam. Hierna heeft ze een jaar lang gewerkt als danseres op de schepen van Princess Cruises. Terug op Nederlandse bodem was ze te zien als lead zangeres in de theatertour The Magic of Jeans Heartbeat.


Naast uitvoerend werken wil Amanda ook haar passie overbrengen op anderen. Ze gaf les aan onder andere de vooropleiding van Lucia Marthas en verzorgde workshops voor diverse muziek- en dansscholen. 

“Als zangdocent ga ik jou helpen alles uit je stem te halen. We behandelen zowel technische aspecten als uitvoering en beleving. Ik wil jouw creativiteit naar voren halen en een nummer waar je aan wilt werken helemaal eigen maken! Daarnaast kan ik je ook helpen met het leren van meerstemmig zingen. Hoe zing je een tweede of zelfs derde stem? Op wat voor manieren bouw je meerstemmigheid op? We kunnen met zijn tweeën een nummer zelfs laten klinken als een heel koor! Ik ga het je allemaal leren. Tot snel!” 

Gezellige muziekschool met gitaren

Gratis proefles aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan voor jouw favoriete instrument. Onze docenten nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen!

Nu proefles aanvragen

De volgende muzieklessen bieden wij aan op Muziekschool Badhoevedorp