Bandles op Muziekschool Badhoevedorp

band-lessen en ensemble-klasjes op Muziekschool BadhoevedorpRocken als de Foo fighters? Jammen zoals Bob Marley? Zingen met een hele band achter je?

Met de bandles onder begeleiding van professioneel gitarist David Aferiat is dat mogelijk bij Muziekschool Badhoevedorp.

David is een zeer ervaren (sessie-)muzikant met talloze optredens in binnen- en buitenland. Omdat David zijn muzikale carrière combineert met het lesgeven op diverse middelbare scholen is hij de uitgewezen docent om de lessen voor bands en lessen voor ensembles te verzorgen.

Van oorsprong is David een gitarist (afgestudeerd aan het koninklijk conservatorium Den Haag), maar ook op de basgitaar kan David uit de voeten. En door zijn ruime muzikale bandervaring kan hij ook uitstekend pianisten, drummers en vocalisten op weg helpen.

Het liefst gaat David met verschillende (jonge) muzikanten aan het werk om iets 'magisch' te creëren. Want zo voelt het wanneer alles op zijn plek valt in de band. Samen muziek maken is het mooiste wat er is en tevens een heel leerzame en speelse manier om de volgende stap te maken op je instrument!

Schrijf je nu in voor bandles op Muziekschool Badhoevedorp

Inschrijven voor bandles

De volgende muzieklessen bieden wij aan op Muziekschool Badhoevedorp