Gitaarles op Muziekschool Badhoevedorp

De gitaar is tegenwoordig een van de meest populaire instrumenten. De gitaar is uitstekend geschikt voor samenspel in een band of orkest maar ook als je individueel muziek maakt biedt de gitaar veel mogelijkheden. Tijdens gitaarlessen op Muziekschool Badhoevedorp kan je noten leren lezen, akkoorden leren spelen. Ook leer je verschillende technieken voor het bespelen van je gitaar.

Samen met de docent leer je alle geheimen van je eigen gitaar kennen. En of je nu nog nooit een gitaar hebt aangeraakt of al jaren speelt, dat maakt niet uit. Of je nu pop, rock, blues, jazz, funk, metal, folk of wat dan ook wilt spelen op je gitaar: het gaat om jouw wensen, jouw leervragen en jouw ontwikkeling. Wij helpen je graag verder met het leren van verschillende stijlen en technieken!

Op Muziekschool Badhoevedorp zijn twee gitaardocenten werkzaam: Johannes van Roijen (gitaarles en basgitaarles), Ivar Leliveld (gitaarles), David Aferiat (gitaarles en basgitaarles), Florian Hierdeis (gitaarles en basgitaarles) en Remo Kuhlmann (gitaarles en basgitaarles)

Vraag nu een proefles gitaar aan

Proefles aanvragen

De volgende muzieklessen bieden wij aan op Muziekschool Badhoevedorp