Gijs de Leeuw - drumdocent en medeoprichter

Drumdocent Gijs de LeeuwMede-oprichter van Muziekschool Badhoevedorp Gijs de Leeuw is al heel wat jaren actief als professioneel drummer.

Ik ben begonnen met het geven van drumles in 2003 toen ik net was gestart aan mijn studie drums aan het conservatorium. Hier ben ik in 2007 afgestudeerd in de stijlen pop en jazz. Als drummer treed ik regelmatig op met verschillende bands in diverse stijlen zoals pop, jazz, hiphop, rock en metal. Door mijn brede kijk op muziek kan je bij mij les krijgen in verschillende muziekgenres. Ik vind het belangrijk dat de leerling van verschillende stijlen iets meekrijgt zodat de leerling zijn eigen smaak en muzikale identiteit kan ontwikkelen. Daarnaast besteed ik in de lessen aandacht aan noten lezen, techniek-oefeningen en het leren spelen van liedjes. Deze liedjes worden door zowel mij als de leerling zelf aangedragen. Nieuwsgierig geworden? Schroom niet en kom een keer langs voor een gratis proefles!

Gezellige muziekschool met gitaren

Gratis proefles aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan voor jouw favoriete instrument. Onze docenten nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen!

Nu proefles aanvragen

De volgende muzieklessen bieden wij aan op Muziekschool Badhoevedorp