Muziekdocent bandles David Aferiat

band-lessen en ensemble-klasjes op Muziekschool BadhoevedorpDavid speelt sinds zijn middelbare schooltijd gitaar en vanaf de jaren '90 op professioneel niveau. Hij tourde midden jaren '90 met bands zoals KISS -THIS twee keer door Europa en speelde op vele grote podia in Nederland en het buitenland.

In 1996 begon David de feestrockband RUBBER waarmee hij al bijna vijftien jaar onafgebroken speelt.

David is een zeer ervaren (sessie-)muzikant met talloze optredens in binnen en buitenland. Omdat David zijn muzikale carrière combineert met het lesgeven op diverse middelbare scholen is hij de uitgewezen kandidaat om de bandlessen te verzorgen. Van oorsprong is David een gitarist (afgestudeerd aan het koninklijk conservatorium Den Haag), maar ook op de basgitaar komt David ook zeker niet te kort. En door zijn ruime muzikale bandervaring kan hij ook uitstekend pianisten, drummers en vocalisten op weg helpen. Het liefst gaat David met verschillende (jonge) muzikanten aan het werk om iets 'magisch' te creëren

70's rock

David speelt met 7T-ROX, zijn eigen jaren 70-rock project, de muziek die hij het liefst thuis draait. Verder speelt hij vaak met 5-Live de Amsterdamse muziektenten plat. Hij viel als sologitarist in bij diverse professionele bands, variërend van pop en funk tot stonerrock en metal.

Ook speelde hij in verschillende theaterprojecties, reclames, DJ-projecten en vele andere gelegenheden waarbij een rockgitarist nodig was. Hij schreef een aanzienlijk deel van het repertoire van de bands Sense, Mustango, Rubber en Rift.

Gezellige muziekschool met gitaren

Gratis proefles aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan voor jouw favoriete instrument. Onze docenten nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen!

Nu proefles aanvragen

De volgende muzieklessen bieden wij aan op Muziekschool Badhoevedorp