Mattias Spee


Mattias Spee is een Nederlandse pianist en componist. Zijn eerste liefde was de klassieke muziek, maar hij heeft ook altijd een fascinatie gehad voor andere stijlen en genres, zoals jazz, minimal en vrije improvisatie, wat hij nu verwerkt in composities die niet in een hokje te plaatsen zijn. Sinds 2022 geeft Mattias pianoles aan de Muziekschool Badhoevedorp. Hiervoor werkte hij als privédocent en als docent aan de J.S. Bachschool in Soest. In de pianolessen van Mattias is het hebben van plezier bij het muziekmaken van de hoogste prioriteit. 

Absolute beginners, vergevorderde leerlingen en iedereen die daartussenin zit kan bij hem terecht voor pianolessen waarin de focus zal liggen op leren noten lezen en het leren spelen van muziek die past bij het niveau van de leerling, maar indien gewenst ook improvisatie, compositie, en theorie. Samen met de leerlingen zelf en eventueel de ouders van de leerlingen zal Mattias kijken wat er nodig is om de muzikale inspiratie zo goed mogelijk tot haar recht te laten komen. Voor meer informatie over Mattias kunt u terecht op www.mattiasspee.com 


 

Gezellige muziekschool met gitaren

Gratis proefles aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan voor jouw favoriete instrument. Onze docenten nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen!

Nu proefles aanvragen

De volgende muzieklessen bieden wij aan op Muziekschool Badhoevedorp