Pianoles

De piano is traditioneel gezien een populair instrument om te leren bespelen. Vandaag de dag is het nog steeds een van de meest gewilde instrumenten om te kiezen bij muziekles. En dat is niet voor niets. Een piano is in elke muziekstijl inzetbaar, of het nu gaat om klassieke muziek, jazz- of popmuziek, je vindt de piano overal terug. Het is ook hét muziekinstrument bij uitstek om noten en akkoorden te leren spelen. De piano vormt de basis van alle muziektheorie en er is geen muziekinstrument zo geschikt en overzichtelijk om dat te leren.

De leerling leert samen met de pianodocent(e) de fijne kneepjes van het vak waardoor je al snel leuke songs of prachtige stukken kan spelen. Wanneer je meer verdieping zoekt en al (een flinke dosis) ervaring hebt kan een van onze docenten zoals Mattias Spee en Cesar Lüttger helpen je met het verfijnen van je techniek en het uitdiepen van interessante muziektheorie waardoor je spel extra glans krijgt en een volgend level bereikt.

De docent(e) zijn conservatorium afgestudeerd en hebben een ruime praktijkervaring waar ze uit kunnen putten zodat je een vloeiende elegante techniek krijgt waar je je hele muzikale carrière profijt van hebt.

Vraag nu een gratis proefles pianoles aan

Proefles aanvragen

De volgende muzieklessen bieden wij aan op Muziekschool Badhoevedorp