Ivar Leliveld - Gitaardocent en medeoprichter

Ivar LeliveldHallo, ik ben Ivar Leliveld en ik ben mede-oprichter van Muziekschool Badhoevedorp.
Ik ben ruim twintig jaar actief als gitaardocent en als gitarist. Als gitarist heb ik een ruime ervaring in het spelen bij verschillende bands (o.a. Daisy Vain en Gotcha), waarbij ik rock, pop, funk, metal, blues en jazz heb gespeeld.

Ik geef zowel akoestisch als elektrisch gitaarles aan beginners en gevorderden, zowel jong als oud. Notenlezen kan, maar hoeft niet.
En of je nu nog nooit een gitaar hebt aangeraakt of al jaren speelt, dat maakt niet uit. Of je nu pop, rock, blues, jazz, funk, metal, folk of wat dan ook wilt spelen: het gaat om jouw wensen, leervragen en ontwikkeling. En ik help je graag verder! Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat leerlingen verschillende stijlen en technieken meekrijgen, dus dit komt ook terug in mijn lessen.

Door mijn Pabo-achtergrond en onderwijservaring heb ik extra vaardigheden in het begeleiden van kinderen, zowel op muzikaal als pedagogisch en didactisch gebied.

Ik geef op dinsdag, woensdag en zaterdag gitaarles bij Muziekschool Badhoevedorp.

Ben je enthousiast geworden? Meld je nu aan voor een gratis proefles!

Gezellige muziekschool met gitaren

Gratis proefles aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan voor jouw favoriete instrument. Onze docenten nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen!

Nu proefles aanvragen

De volgende muzieklessen bieden wij aan op Muziekschool Badhoevedorp