César Lüttger

César Lüttger geeft op een bevlogen en gepassioneerde manier pianoles aan leerlingen van alle leeftijden en niveau’s. Met meerdere jaren leservaring in Amsterdam weet hij feilloos een lesplan op maat op te stellen om te voldoen aan de wensen van de student.

Hoewel César klassiek geschoold is aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij in 2018 zijn master diploma behaalde, zijn de mogelijkheden breder dan enkel de traditionele scholing. Zo behoort het ook tot de mogelijkheden om naast klassieke muziek andere stijlen te beoefenen zoals jazz en pop, het componeren van eigen werken of bijvoorbeeld het leren naspelen van liedjes op gehoor d.m.v. theoretische onderbouwing als akkoordenleer. Het belangrijkste bij het leren van een instrument is het behoud van het plezier in het spelen. César verzorgt inspirerende lessen waarin de student zich gemotiveerd voelt om na de les zelf verder te studeren en zich zo sneller en beter te ontwikkelen in niveau.

Gezellige muziekschool met gitaren

Gratis proefles aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan voor jouw favoriete instrument. Onze docenten nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen!

Nu proefles aanvragen

De volgende muzieklessen bieden wij aan op Muziekschool Badhoevedorp