Max van Waard

Max studeerde in 2016 af als uitvoerend artiest en docent van Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Ook heeft hij een jaar op het conservatorium gezeten in Haarlem richting Musical. Tijdens zijn opleiding heeft Max zowel grote als kleine stages mogen doen. Hij werd gevolgd in de serie “Fame Academy” van de AVROTROS. In zijn afstudeerjaar vertolkte hij de rol van Gringoire en was hij understudy van Quasimodo in “De klokkenluider van de Notre Dame” van Opus One.

Na zijn opleiding heeft hij twee seizoenen Jeans gedaan: “Magic" en "A Brand new day". Als docent heeft hij o.a. zanglessen gegeven op Lucia Marthas Institute for performing Arts, Dansschool Manita Bruinenberg, Theaterschool Almere. Met zijn eigen bedrijf The Hosts Entertainment Agency levert hij aan verschillende bedrijven o.a. zangers, dansers en spelbegeleiders. Tot maart 2019 is Max te zien in de reizende theaterproductie Jeans “Blame it on the Boogie”. "Als docent help ik je natuurlijk met je zangtechniek maar daarnaast kan ik je ook tips geven hoe je moet performen. Ik kan je helpen om zelfverzekerder te worden als je een lied zingt. En daarnaast natuurlijk het allerbelangrijkste; plezier laten hebben tijdens het zingen!"

Gezellige muziekschool met gitaren

Gratis proefles aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan voor jouw favoriete instrument. Onze docenten nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen!

Nu proefles aanvragen

De volgende muzieklessen bieden wij aan op Muziekschool Badhoevedorp