Remo Kuhlmann

Ik ben gestart met klassiek gitaar op zesjarige leeftijd. De jaren daarna heb ik speelervaring opgedaan tijdens uitvoeringen, zowel solo als in ensembles, op verschillende muziekscholen en openbare podia.

Op mijn achttiende ben ik gestart met mijn eigen lespraktijk. Daarnaast ben ik elektrische gitaar gaan spelen en componeer ik muziek voor mijn band “Schizoid Lloyd” waarin pop/rock, jazz, metal en klassieke invloeden samenkomen. Met deze band heb ik verschillende popprijzen gewonnen waaronder de Rob Acda Award in 2008.

Na negen jaar lesgeven aan mijn eigen praktijk ben ik in 2010 begonnen als docent op verschillende muziekscholen. Ik probeer mijn lessen zo veel mogelijk aan te passen aan de wensen van de leerling want ik vind het belangrijk dat iedereen, jong en oud, beginners en gevorderden, op een bevlogen manier muziek kunnen maken en zichzelf kunnen ontwikkelen. Samenspel is daarbij zeer belangrijk, zodat leerlingen hun ervaringen en kunsten kunnen delen.

Gezellige muziekschool met gitaren

Gratis proefles aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan voor jouw favoriete instrument. Onze docenten nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen!

Nu proefles aanvragen

De volgende muzieklessen bieden wij aan op Muziekschool Badhoevedorp